Safari

  Ik ben een brindle langhaar teefje en heb een prachtige zwart-bruin gestreepte vacht. Ik heet Safari en ben net als Stone, mijn half-broertje met dezelfde vader, met het vliegtuig uit Wit-Rusland gebracht. We zaten in een bench en mochten af en toe even knuffelen op schoot. Bij aankomst heb ik Patricia meteen uitbundig gelikt.

  Mijn karakter is iets afwachtender dan dat van mijn half broer, maar ik kan me goed staande houden in de groep. Als het nodig is, grom ik van me af. Ik kijk eerst de kat uit de boom. Als ik je aardig vind, knuffel ik er op los en wil ik niet meer van je schoot af.

  Ik ben dol op vers vlees en op kluifjes. De andere honden moeten daar vanaf blijven.


  safarifoto
  Stamboom

  Testuitslag

  Patella

  Safari heeft meegedaan met de funshow 21 oktober 2012 Chique Chihuahua Day

  Datum: 20 jun 2015

  Mooi keuringsrapport Eerste indruk- Gedrag : GOED Schedelvorm – oren – ogen – gebit : PERFECT Hals – rug – ribben – front – houding: GOED Bekken – benen – buik – gangwerk: GOED Vacht – aandacht – reactie – conditie: GOED Aantekening: goed oefenen met lopen verder heel leuk hondje! Aantal honden in de ring 8 Joehoeeeeeeeeeeee Safari is 3de geworden!! Zo trots op mijn meisje en mijn zoon die met haar heeft gelopen.