Season

  Geen items gevonden
  Mijn naam is Season en ik ben geboren op 21 september 2011. Ik ben een crèmekleurig langhaar teefje. Mijn vacht voelt aan als zijde en ik vind het fijn als je me aait.

  Mensen vinden mij een makkelijk en vrolijk hondje en ik heb veel energie. Ik ben graag buiten en vind het heerlijk om door het zand en gras te rennen. Met andere soorten honden kan ik prima omgaan. Shine en ik rennen graag achter elkaar aan. Ik ben niet gauw ergens bang voor.

  Het liefst slaap ik in een slaapzak en soms liggen Shine en ik tegen elkaar aan.
  Ik ben erg gehecht aan Patricia en haar oudste zoon Tim. Als ik de kans krijg, pik ik een stukje brood en ik ben dol op een eitje en verse biefstuk. Dat staat meestal niet op mijn menu. Ik eet allerlei soorten vers vlees met smaak.

  seasonfoto


  stamboom

  Testuitslag

  Patella


  Jonge Rashondendag 22 januari 2012, kczijn, Kynologen Club Zaanstreek IJmond.

  Datum: 20 jun 2015

  Vandaag met Season naar haar eerst show, ze is 4 maanden en 1 dag. De jongen rashonden dag was speciaal voor onervaren honden van alle rassen om ze zo te laten wennen aan een show.De honden worden gekeurd door 4 verschillende keurmeesters, in 4 verschillende ringen en op 4 verschillende tijden van de dag. Season vond het allemaal nog wel erg spannend, dat zag je aan haar oortjes (naar beneden) en aan haar staartje (omlaag). Season liet zich wel betasten, in haar mondje kijken en liep netjes mee in de ring, terwijl ze gisteren nog niet aan de riem wou lopen ? Season heeft het goed gedaan, we zijn erg trots op Season! Beoordeling (cijferlijst) van Season: Totaalbeeld: 7,0 Hoofd 7,3 Bouw: 7,0 Gangwerk: 7,3 Vacht: 7,5 Gedrag v/d hond: 7,3 Omgang met de hond: 7,3

  Chique Chihuahua Day, Fun Show in Breda op 26-2-2012

  Datum: 3 jul 2015

  Season, 5 maanden en 4 dagen oud Klasse 4 t/m 9 maanden langhaar teefjes Eerste indruk – Gedrag: Goed Schedelvorm – Oren – Ogen – Gebit: Matig Goed (nog iets fontanel) Hals – Rug – Ribben -Front – Houding : Goed Bekken – Benen – Buik- Gangwerk: Goed Vacht – Aandacht – Reactie – Conditie: Goed

  DOGPOP Zondag 10-6-2010 in Den Haag

  Datum: 3 jul 2015

  Season is nu ruim 8 maanden Season heeft meegedaan aan de hondenkeuring en kreeg het volgende verslagje mee van de keurmeester: – Goede staart aanzet – Mooi appelhoofdje – Goede stop – Mooi glanzende vacht Trots op ons meisje!