Shine

  Op 30 oktober 2011 ben ik geboren en mijn naam is Shine. Ik ben een langhaar teefje en mijn vacht is gemengd chocco, tan en wit.

  Ik heb een vrolijk karakter en je kunt mij overal mee naar toe nemen, ik vind het leuk om op pad te gaan en nieuwe dingen te zien. Van vrolijkheid kwispel ik de hele dag. Alleen aan het lopen aan de riem moest ik erg wennen. Patricia heeft doorgezet en nu vind ik het fijn om aan de riem buiten te wandelen.

  Mijn vriendin Season en ik zijn onafscheidelijk. We krijgen ons eten in een aparte bench en zodra het eten op is, piepen we tot we weer samen zijn. We slapen bij elkaar en liggen het liefst bovenop elkaar.

  Bij het baasje op de bank zitten vind ik gezellig, ik spring zelf op de bank. Het liefst lig ik in je in plaats van op je en laat me graag langdurig aaien als een aanhankelijk troeteldier.

  Patricia vindt mij best ijdel en ze heeft gelijk; ik vind het leuk als er foto’s van me worden genomen.


  shinefoto   

  Stamboom

  Testuitslag

  Patella

  Shine Op 4 dagen na 4 maanden.

  Datum: 20 jun 2015

  Klasse 4 t/m 9 maanden langhaar teefjes Eerste indruk – Gedrag: Goed Schedelvorm – Oren – Ogen – Gebit: Perfect Hals – Rug – Ribben -Front – Houding : Perfect Bekken – Benen – Buik- Gangwerk: Goed Vacht – Aandacht – Reactie – Conditie: Goed Shine is 2de!!! Ze heeft een mooie beker gekregen! en dat voor de allereerste keer in de ring!