Stone

  Mijn naam is Stone en ik ben een mooie wildkleurige langhaar reu met een licht masker in mijn gezicht. In 2012 ben ik met het vliegtuig vanuit Wit-Rusland naar From Capa’s Home gekomen en ik voel me daar van het begin af aan thuis.

  Ik vind het fijn om met de andere honden te spelen. Safari is mijn half-zusje, we hebben dezelfde vader. Mijn karakter is zacht en ik ben erg rustig. Toch ben ik niet bang en kan goed met mensen opschieten. De mensen noemen me een sociale hond. Ik houd van knuffelen, maar niet doorlopend. Na een knuffelbeurt wil ik even op mezelf zijn of met de andere honden spelen.

  Ik heb nu 3 pootjes omdat ik als pup mijn pootje heb gebroken en omdat het met diverse operaties het niet goed aan elkaar wou groeien moest mijn pootje geamputeerd worden. Het is geen erfelijke aandoening! Het was pure pech.

  Eten vind ik heerlijk, vooral vers vlees en kluifjes. Die bewaak ik met mijn leven.

  stonefoto

  Invalid Displayed Gallery

  Stamboom

  Testuitslag

  Patella

  Gezelligheidsdag en 40-jarig jubileum van de NCC Nederlanse Chihuahuahua Club in Dogcenter Zaltbommel, Kerkwijk

  Datum: 20 jun 2015

  Stone heeft meegedaan voor de eerste keer,  met de show/keuring op de ncc gezelligheidsdag en is met zijn 3,5 maand 3de geworden van de 17 reuen in alle leefdtijden. Stone vond lopen aan de riem nog wel eng, maar met een snoepje liep hij steeds wel een klein stukje. Op de tafel stond hij al erg stoer! Hij kreeg veel lovende woorden en werd 3de!!!  Wij zijn super trots op ons kleine mannetje!