Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht over From Capa's Home

 
 
 
Anti-spam: *
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.225.38.2 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
RubenRuben schreef op 25 november 2015 om 17:46:
Lang gezocht naar een Chihuahua tot ik contact kreeg met fromcapashome. Ik vond het persoonlijke contact erg fijn en ik wist wat ik kreeg en waar ik aan toe was. Eerst ben ik een keer komen kijken en natuurlijk was ik meteen verkocht! De chihuahua's zijn gezond, lief en gewend aan alle dagelijkse bezigheden. Ik ben nu in het bezit van Tiger. Tiger is herplaatst toen hij 1 jaar was. Hij is super lief, lekker druk en kan goed omgaan met mensen en andere honden. Ik raad ook iedereen aan om als ze opzoek zijn naar een Chihuahua contact op te nemen met fromcapashome.
EllyElly schreef op 25 november 2015 om 16:19:
Lang voordat ik een Chihuahua wilde kopen heb ik eerst goed rond gekeken op internet. Uiteindelijk heb ik voor Patricia gekozen. Wij zijn bij haar wezen kijken, het voelde goed en de klik was er meteen. Onze Tequila is van haar eerste nestje, geboren 11-11-2012 en een geweldig hondje. (Maar het blijft een lekkere dondersteen.) I.v.m een verhuizing heeft zij hem nog een maand verzorgd en hem daarna bij mij thuis gebracht. Als er vragen zijn kun je altijd bij haar terecht. Het is een vriendin voor het leven. Een geweldige vrouw met een groot hart voor dieren en heel veel vakkennis. Kan haar zeker aanraden.
gerriegerrie schreef op 22 juli 2015 om 05:17:
gefeliciteert met je nieuwe website erg leuk om dat zo allemaal te zien en te kunnen volgen veel succes met je hobby gr gerrie
Karina de WaalKarina de Waal schreef op 13 juli 2015 om 10:49:
Patricia, gefeliciteerd met je nieuwe website en logo! Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor al je attenties en goede zorgen. Wij zijn heel blij met onze lieve Chihuahua en wij hopen er nog heel veel jaren van te genieten.
nancynancy schreef op 12 juli 2015 om 19:23:
een hele mooie site patries.onze donderstraal milo komt van jouw vandaan en we hebben geen moment spijt gehad van de aankoop.ging snel maar gezellig.hij heeft het helemaal gevonden bij ons dankzij de goede start bij jullie in huis met liefde,ook van de kids en carl dat was wel te zien.als we ooit nog eens beslissen om een chi te nemen komen jullie zeker weer in ons rijtje voor. heel veel succes met de site en de komende pups.ook is het fijn om het contact na aankoop te houden om het verder leven van de doggies te volgen. groetjes vanuit het zuiden des lands limburg
BrendaBrenda schreef op 8 juli 2015 om 12:18:
Complimenten voor je nieuwe site Patricia! Sinds februari 2013 heb ik van Patricia herplaatser Storm overgenomen. Na het overlijden van mijn 1e chihuahua was het erg stil in huis en dat deed al snel besluiten op zoek te gaan naar weer een hondje in huis, uiteraard moest dit ook een chi zijn. Contact gehad met Patricia en dezelfde avond nog gaan kijken naar Storm maar.....het was niet zo dat ik even een hondje ging kopen, nee, Patricia zou Storm niet zomaar aan iedereen meegeven, er waren meer gegadigden, Patricia kiest zelf de eigenaren van haar hondjes. Storm is een echte lieverd, zo kan je merken dat de hondjes in een goede huiselijke sfeer opgroeien, er word erg veel liefde en aandacht aan ze besteed. Dank je Patricia voor het vertrouwen. ?van Storm.
jacqueline dielemans-bonjacqueline dielemans-bon schreef op 7 juli 2015 om 19:50:
Een prachtige website. Wij( Hans en ik) hebben sinds maart een chihuahuapupje. Deze kleine donderstraal brengt zeer veel plezier in huis. Samen met joy, onze herder , Patricia heeft veel goede adviezen gegeven. Juist ook de gastvrijheid die er werd geboden gaf ons de doorslag voor een beslissing te kiezen voor from capa's home.
FeliciaFelicia schreef op 5 juli 2015 om 15:59:
Patricia is een goed baasje voor de hondjes , Ze geeft ze een warm thuis en verzorgt de hondjes op een goede manier. De hondjes hebben een goed leven bij der en worden erg verwend ! Patricia het is een hele mooie site geworden ! XXX
YOLANDE V SCHAIKYOLANDE V SCHAIK schreef op 4 juli 2015 om 10:30:
Patricia heeft zo'n ervaring met het werpen van pups met haar kleine chihuahua's dat ik mijn pomeranian teefjes altijd ruim op tijd bij haar breng om alles in goede banen te leiden. Dit heeft mij twee prachtige nestjes gebracht en kan een ieder aanbevelen die heeeeel graag eens pupjes wil van een eigen hondje maar zo'n bevalling niet ziet zitten omdat de kunde ontbreekt ,dit bij Patricia te laten gebeuren. Mijn tweede nestje is met 54 dagen geboren bij haar en zij heeft de pups erdoor gesleept met meteen na de geboorte te beademen enz. en daarna sondevoeding te geven omdat de mama geen melk had. Het is een prachtige chi website maar dit pom verhaal moet ook maar even uitgelicht worden. Dank je wel Patricia en tot de volgende worp !!!!!
Hannie van DivadogHannie van Divadog schreef op 4 juli 2015 om 00:33:
Hallo Patricia. Gefeliciteerd meid met je nieuwe website. Je hebt het er iets moois van gemaakt. Kan ook niet anders met je prachtige Chietjes. Groet van Hannie